HUP Bundesliga voorspellingsronde
19. July 2022
Rekordzahl an Azubis
1. August 2022

Ludwigsburger Kreiszeitung gebruikt HUP WebAbo

Push-abonnementen, toegankelijkheid en klanttevredenheid

Het plaatselijke dagblad wordt uitgegeven in het district Ludwigsburg met ongeveer 36.000 verkochte exemplaren. Met de huidige GoLive van de opnieuw gelanceerde responsive WebAbo-versie, aangepast voor de Ludwigsburger Kreiszeitung (LKZ), is de uitgeverij Ungeheuer+Ulmer goed uitgerust om de verkoop verder te stimuleren met abonnementen en e-commerce aanbiedingen op www.lkz.de.

Lutz Pfeiffer, procuratiehouder, hoofd van de organisatie en bedrijfsleider van het dagbladverkoopbedrijf in Ludwigsburg: “Wij hebben de lat hoog gelegd en willen door een verdere optimalisering van de klantgerichtheid de abonnementscijfers stabiliseren of zelfs verhogen. Door een hogere klantentevredenheid – het webabonnement is ook gemakkelijk te gebruiken op een smartphone – en een strategisch opgezet klachtenbeheer, zien wij nog onbenut verkooppotentieel. Bovendien willen wij de kosten van de orderverwerking en de noodzakelijke naleveringen verminderen. “

Een compleet platform voor communicatie met eindklanten
Met de HUP WebAbo-administratie beschikt het LKZ over een klantenportaal dat een compleet platform vormt voor de communicatie met eindklanten. Naast de standaardfunctionaliteiten op het gebied van abonnementen, maakt de verbinding met de marketingoplossing HUP het ook mogelijk het webportaal te integreren in de CRM-strategie van de uitgever – en nog veel meer.

Naast WebAbo maakt LKZ, een jarenlange klant van HUP, ook gebruik van het HUP-distributiesysteem en HUP Authentification and single sign on (HASSO).

Wilt u ook uw klanten met een abonnement blij maken en nieuwe klanten winnen met een ongecompliceerd serviceportaal? De belangrijkste informatie over WebAbo vindt u HIER.

Kontakt

Telefon:
+49 531-28181-0

E-Mail:
info@hup.de

Am Alten Bahnhof 4B,
D-38122 Braunschweig

Kontaktformular
Translate »