Henry Maske Wasserbälle und zahlreiche Leads
5. May 2022
HUP Bundesliga-Tippspiel endet mit 10 Punkten Vorsprung
17. May 2022

Vorländer Media Group gebruikt HUP-publicatiesysteem voor haar reclameblad

SWA optimaliseert insert control met HUP Logistiek

De taak voor het HUP team – vereenvoudiging van complexiteit. Voor de SWA, die op zaterdag wordt uitgegeven door de uitgeverij Siegerländer Wochen-Anzeiger, betekent dit: advertentieblad en voorprodukt, maximaal 28 inlassingen, twee produktielijnen – en de daaruit voortvloeiende eis om de produktie op een uitgave- en routegeoptimaliseerde wijze te kunnen beheren, zodat de weekbladen kunnen worden geleverd met de bij de regio passende inlassingen in de overeenkomstige gebieden.

Niet gemakkelijk, maar haalbaar met het flexibele logistieke systeem van HUP. De controle en optimalisatie van de inzetstukken gebeurt efficiënt en grotendeels automatisch met behulp van de software. Het resultaat: kostenbesparingen door procesautomatisering.

Bovendien is er nog meer te zeggen voor het gebruik van de HUP-software:

Indien meer dan 28 inlassingen worden geboekt voor één publicatiedag,
de verspreiding van een kleinere oplage gewenst is of
Als er voor één publicatiedag meer dan 28 bijlagen worden geboekt, of als een kleinere oplage is vereist, of als de bijlagen niet kunnen worden ingevoegd vanwege gewicht, afmetingen, enz., worden de bijlagen systematisch verwerkt als afzonderlijke brochures voor een efficiënte distributie.

Het is ook mogelijk om met één klik de inserts te verplaatsen naar een afzonderlijk geproduceerd voorproduct, waardoor de toewijzing van inserts nog flexibeler en efficiënter wordt. De HUP-dienst integreert ook de loonadministratie voor de bezorgers van de weekbladen. “Wij zijn zeer tevreden over de omschakeling (naar HUP logistics). De op partnerschap gebaseerde samenwerking met het HUP-team heeft geresulteerd in een “insert optimalisatie” die een eenvoudige en efficiënte verwerking mogelijk maakt – zelfs van grote insert volumes”, zegt een tevreden Annika Hüsch, een sales professional.

Op basis van de positieve ervaringen en de wederzijdse steun is een uitbreiding van de HUP-diensten bij de Siegener Zeitung gepland. Het plaatselijke dagblad van uitgeverij Vorländer & Rothmaler verkoopt ongeveer 46.000 exemplaren met deeledities in Wittgenstein, Altenkirchen en Olpe en werkt al twee jaar met het HUP-uitgeefsysteem Paradise.

Meer info op https://hup.de/verlagssoftware/logistik

Kontakt

Telefon:
+49 531-28181-0

E-Mail:
info@hup.de

Am Alten Bahnhof 4B,
D-38122 Braunschweig

Kontaktformular
Translate »