OMR-2022
19. May 2022
HUP Podcast #010 – Wenn Steuerbüros die Lohnabrechnung auslagern
8. June 2022

Na twee jaar eindelijk terug in aanwezigheid

HUP PS.Content Klant Scrumble in Weiden

“Welkom op de eerste PS.Content klanten scrumble als een aanwezigheids bijeenkomst na de time out door Corona.”

Marko Oette, COO Content bij HUP, verwelkomt vandaag bijna 20 deelnemers van lokale uitgeverijen, die in de zalen van Oberpfalz Medien – “Der neue Tag” in Weiden (Oberpfalz) bij elkaar zitten en ook online met elkaar verbonden zijn. Doel: kennis en ervaringen uitwisselen om media-neutraal uitgeven in de praktijk verder te optimaliseren. Daarnaast zal het modulaire CMS PS.Content in detail worden gepresenteerd. “Dit is geen evenement om onszelf op de rug te kloppen. Het gaat om het stimuleren van processen voor cross-channel publishing, maar ook om het praten over trends, uitdagingen en oplossingen.”

Een USP van het HUP is de bundeling van competenties voor innovatieve oplossingen. Daarom nodigen wij onze klanten uit om hun eisen en ervaringen op het gebied van softwareontwikkeling rechtstreeks met ons team af te stemmen in workshops en pre- en post-scripts. De resultaten van de zogenaamde customer scrumbles, een efficiënt netwerkidee dat door HUP verder is ontwikkeld op basis van het Scrum-framework, wijzen de weg voor de digitale transformatie en strategie van alle deelnemers: meer innovatie, praktische relevantie, toekomstige levensvatbaarheid, mobiliteit, platformonafhankelijkheid – over systemen en uitgeverijen heen.

Ontmoet ons op de beBETA van de BDZV op 20 en 21 juni in Berlijn.
U kunt Marko Oette samen met HUP Managing Director Dirk Westenberger ook ontmoeten op beBETA22 in Berlijn op 20 en 21 juni, alsook tijdens een PS.Content en #Portal breakout sessie op 21 juni: “Next Generation Content Publication – or why you soon won’t care about adblockers”.

Op de foto (l. naar r.): Hoofdredacteur Kai Gohlke van de gastuitgeverij Oberpfalz Medien, HUP COO Marko Oette en HUP-directeur Dirk Westenberger zijn zichtbaar verheugd dat er weer eens een klantenkring aanwezig is.

Wil je deel uitmaken van een klanten scrumble?
www.hup.de/future-academy/kunden-scrumbles/

Kontakt

Telefon:
+49 531-28181-0

E-Mail:
info@hup.de

Am Alten Bahnhof 4B,
D-38122 Braunschweig

Kontaktformular
Translate »