Bezoek aan de blickfang 2020
30. januari 2020
HUP comet PA jaarwisseling workshops starten
5. februari 2020

Succesvolle migratie naar P7

Mühlacker Tagblatt en Börsen-Zeitung up to date met P7

Mühlacker Tagblatt en Börsen-Zeitung zijn twee voorbeelden van de goede beslissing om met de gebruikte Paradise publishing software op het nieuwste niveau te werken. En als de MT-Verlagsleitung van Karl Elser GmbH het signaal afgeeft hoe tevreden ze zijn over de voortgang van het project, dan heeft iedereen alles goed gedaan.

“We zijn zeer tevreden. De migratie naar P7 en het hele verloop van het project zijn binnen de gestelde tijd probleemloos verlopen”, benadrukt uitgeverijdirecteur Joy Neugebauer. De lof – waarvoor we zeer dankbaar zijn – werd voorafgegaan door de migratie naar de nieuwe versie van de HUP Paradise publishing software op het “Mühlacker Tagblatt” in de herfst van 2019.

De “Börsen-Zeitung” ging ook live. De redactie en het publicatieteam van de financiële krant van de uitgeversvereniging WERTPAPIER-MITTEILUNGEN Keppler, Lehmann GmbH & Co. KG werkt nu aan het nieuwste systeem, een nieuwe server, als onderdeel van de migratie van 5,5 naar 7,0 en profiteert van de voordelen.

P7 vervangt over het algemeen de vorige versie P 5.9 en symboliseert hoe uitgebreid de uitbreiding is ontworpen met nieuwe componenten – vooral op het gebied van veiligheid en transparantie om de verwerking van complexe gegevens nog gemakkelijker te maken. Geoptimaliseerd schermontwerp, betere prestaties en een hoog veiligheidsniveau zijn wat P7-gebruikers verwachten.

Phone:
+49 531-28181-0

E-Mail:
info@hup.de

Am Alten Bahnhof 4B,
D-38122 Braunschweig

Contact opnemen