COR1 – Stappen om de SEPA-mandaten aan te passen
29. november 2019
Uitgevers krijgen economische BTW
29. november 2019

HUP in de pers

Een uittreksel van de onderwerpen

Vraag aan Zeit Magazine for Entrepreneurs, dat beschrijft “hoe bedrijven zich voorbereiden op de noodsituatie”, luidt de vraag: “Komt de crisis eraan,” vraagt Zeit Magazine for Entrepreneurs. Enkele geselecteerde middelgrote bedrijven die zich op de toekomst voorbereid voelen, werden geïnterviewd. Ook het HUP was erbij betrokken.

In een interview met redacteur Catalina Schröder verwijst HUP-bestuurslid Dirk Westenberger naar de HUP-klantenscrumbles: “Zo ontwikkelen we vanaf het begin producten die precies voldoen aan de behoeften van onze klanten”.

Schröder’s conclusie van een artikel dat duidelijk het woord “crisis” heel graag oproept: HUP AG wil van bijzonder nut zijn, en dat is waarschijnlijk nog steeds de beste bescherming tegen de crisis. Nou, laten we dat niet tegenspreken!

 

In “PERSPEKTIVEN”, het tijdschrift voor het congres van de krant “PERSPEKTIVEN”, uitgegeven door MuP Verlag uit München, gaf HUP bestuurslid Arno Nix op verschillende pagina’s commentaar op het boeiende onderwerp werk 4.0 – en dit op verschillende pagina’s. Zijn antwoord op de vraag of Work 4.0 een impulsgever is, is exemplarisch: “Ik denk het wel, ook al wordt de softwarebusiness steeds meer gefragmenteerd, steeds individueler en – wat in principe een goede zaak is – steeds meer gebaseerd op de behoeften. We hebben ons snel aangepast aan de trends en hebben gelukkig een uitstekende softwareportfolio als belangrijke basis voor de komende jaren. Op productniveau is work 4.0 een perfecte procesuitbreiding, bijvoorbeeld voor onze portaloplossingen. Wij kunnen oplossingen bieden in redactiekantoren, de boekhouding, marketing, verkoop en logistiek die de steeds veeleisender wordende flexibele werktijdmodellen op een duurzame en positieve manier ondersteunen”.

Het volledige interview dat de moeite waard is om te lezen, vindt u hier …

Phone:
+49 531-28181-0

E-Mail:
info@hup.de

Am Alten Bahnhof 4B,
D-38122 Braunschweig

Contact opnemen