konferenz
Ontmoet HUP op het BVDA Najaarscongres van de BVDA
23. oktober 2019
MBO at HUP AG
21. november 2019

HUP op de najaarsconferentie van 2019 BVDA in Saarbrücken

Nog meer diensten voor reclame-uitgevers

Er was reden om te vieren: De Saarländische Wochenblatt Verlagsgesellschaft nam 60 jaar Wochenspiegel als een kans om de BVDA Herfstconferentie 2019 naar de hoofdstad van Saarland te brengen. Zeker geen slecht idee. De vriendelijke grote stad, het evenement in de congreshal en het weelderige avondprogramma in de indrukwekkende industriële kathedraal “Alte Schmelz” met 2-sterren chef-kok en klassieke popmeisjesgroep boden een waardig en mooi decor.

Als premium sponsor lid had HUP een stand op het terrein, waarvan de locatie direct bij het (snack)buffet de calorie-inname bevorderde. Complimenten aan het organiserende team van de beurs, de opbouw en afbraak was aangenaam ongecompliceerd.

Na de charmante en gebruikelijke begroeting van de exposanten en sponsors door BVDA-directeur Dr. Jörg Eggers en zijn team op de respectievelijke stands, kon het evenement beginnen. HUP werd vertegenwoordigd door een groter team, aangezien zich in totaal zo’n 250 uitgevers, uitgeversmanagers en leidinggevenden voor de conferentie hadden geregistreerd. De officiële opening door BVDA-directeur Alexander Lenders begon met een krachtige uitspraak: “In termen van huis-aandacht, plaats en push-effect behouden reclametijdschriften hun unieke positie binnen de regionale media”. Maar het motto van het congres “Toekomstige agenda van de reclamedocumenten” was niet lang meer op zich laten wachten: het succesmodel van de lokale weekbladen werd op middellange tot lange termijn in gevaar gebracht. De redenen hiervoor zijn de gewijzigde randvoorwaarden en de “immense kostenstijgingen” als gevolg van minimumlonen en duurdere grondstoffen. De uitgevers zouden hier weinig of geen economische invloed op hebben. De vereniging en haar leden willen proactief digitale verandering bevorderen.

Ook de reclamepapierindustrie zou zich nog sterker moeten richten op duurzaamheid. Een associatie-initiatief inzake klimaatbescherming met een pakket maatregelen zoals energieadvies om de energie-efficiëntie in bedrijven te verhogen en een C02-calculator die uitgevers in staat stelt de emissies in evenwicht te brengen, zou een ondersteunende werking moeten hebben.

Ook het lezingenprogramma was dit jaar de moeite waard om te zien en te beluisteren en werd goed ontvangen. Zo presenteerde HUP COO Marko Oette in Conference Room XII tools voor het verkrijgen van KPI’s uit gebruikersgedrag op het internet. Welke onderwerpen werken? Welke doelgroepen worden aangesproken en wie is onze lezer? Als u niet in Saarbrücken kon zijn, bent u van harte welkom om de presentatie nog eens persoonlijk aan u uit te laten leggen. Stuur een e-mail naar sales@hup.de en wij nemen contact met u op. Het tweede onderwerp was automatische titelpaginaplanning & advertentieplaatsing, waardoor het online en in real time transparant is welke advertentieruimtes nog beschikbaar zijn.

Oplossingen voor reclametijdschriften van HUP
HUP had ook andere nieuwe oplossingen voor uitgevers van advertentieruimte in haar bagage. Op onze website kunt u zich informeren over de voordelen van het logistieke HUP-portaal PS.Delivery, het redactiesysteem PS.Content en de complete oplossing Weekly Solution Suite (WSS) inclusief het redactiesysteem HUP Redaktion, HUP Blattplanung & Umbruch, het commerciële advertentiebeheer HUP Anzeigen en HUP Logistik. U bent ook van harte welkom om onze brochure te downloaden, die u ook informeert over de vlotte en kosteneffectieve verwerking met de HUP accounting oplossingen, zoals de Lohnsoftware comet PA, onze Anlagenbuchhaltung comet FA, de Finanzbuchhaltungslösung comet FI en ons dienstenaanbod comet Lohnbüro. Zo kunt u uw loonadministratie, personeelskostenplanning en vermogens- en financiële administratie optimaliseren met alle voordelen van een beproefde bedrijfsstandaardoplossing. Zeker efficiënt en juridisch compliant, ook in de vorm van onze outsourcingsaanbiedingen, als iemand op korte termijn afwezig is of als u zich niet langer wilt toewijden aan de steeds groeiende dynamiek van payroll accounting.

Phone:
+49 531-28181-0

E-Mail:
info@hup.de

Am Alten Bahnhof 4B,
D-38122 Braunschweig

Contact opnemen