HUP Tip Bundesliga Tip spel begint nieuw seizoen
20. augustus 2019
Interview met HOLM-directeur Michael Kadow, directeur van HOLM
11. oktober 2019

HUP AG biedt Informatik AG aan op de scholengemeenschap van Braunschweig

Aan de Wilhelm-Bracke-Gesamtschule in Braunschweig gaan veel leerlingen graag naar school. Nadat de eerste Future Day in 2019 in contact kwam met de wondere wereld van de informatica, ontstond het idee: Informatik AG.

“We willen jongeren enthousiast maken voor informatietechnologie”, zegt HUP-bestuurslid Arno Nix, die het doel beschrijft.

Met Informatik AG, in het bijzonder voor middelbare school 1 (klassen 5 en 6), breidt HUP AG een idee uit dat al in de komende dagen naar voren is gekomen. De zeer grote inzet van HUP AG met een totale besteding van ongeveer 130 uur werd door de deelnemers zo goed ontvangen dat met Informatik AG elk jaar meerdere kinderen de mogelijkheid hebben om zich te informeren, deel te nemen en kennis te maken met informatietechnologie.

Phone:
+49 531-28181-0

E-Mail:
info@hup.de

Am Alten Bahnhof 4B,
D-38122 Braunschweig

Contact opnemen