HUP AG op beBETA 2019
3. juni 2019
Dubbel interview met Dirk Westenberger en Jens Emmerich
2. juli 2019

Een leven zonder my-buddy-app: Mogelijk, maar vol risico’s …

U bent op zakenreis en de iPhone is thuis. Als Apple Watch-eigenaar kunt u dit nu vergeten, want onze nieuwste ontwikkeling beschermt u tegen verlies. my-buddy-app is een nieuwe herinneringsapp die u al voor het verlies aan uw horloge herinnert dat het apparaat defect is geraakt.

Nieuws van de ontwikkelingsafdeling van het HUP in Braunschweig: Als u ooit onbedoeld zonder uw iPhone op pad bent geweest – of u nu op zakenreis bent of voor een privé-afspraak – dan weet u hoe afhankelijk we nu allemaal op de smartphone zijn. Of we het nu leuk vinden of niet.

Nu kunt u zich het gedoe van het zoeken besparen en voorkomen dat uw iPhone niet beschikbaar is. Als u een Apple horloge draagt en onze herinneringsapp hebt gedownload van de AppStore, wordt u er in minder dan 60 seconden visueel en door trilling aan herinnerd dat de Bluetooth-verbinding tussen de twee apparaten verloren is gegaan.

Het is dus duidelijk: je iPhone is niet in de directe omgeving. my-buddy-app, kortweg buddy-app, laat je weten waar hij is als je het gebruik van GPS toestaat. Tot 20 apparaten zoals iPhones, MacBook, tablets en Bluetooth-beacons kunnen in een netwerk worden opgenomen en worden beschermd tegen verlies. Een leven zonder mijn maatje-app? Mogelijk, maar vol risico’s.

Dus het is het beste om het nu te downloaden uit de App Store. Meer informatie over mijn maatje-app vindt u hier…. .

Phone:
+49 531-28181-0

E-Mail:
info@hup.de

Am Alten Bahnhof 4B,
D-38122 Braunschweig

Contact opnemen