HUP klanten krijgen nieuwe p7-software voor het publiceren van HUP’s
12. april 2019

WebAbo versie 2.2 – nieuwe look & feel voor snellere verwerkingstijden

WebAbo Versie 2.2 biedt de optimale aanwezigheid in de abonnementszone. Maak als uitgeverij van de gelegenheid gebruik om u optimaal te positioneren. Zet bestellingen, onderbrekingen, omleidingen, adreswijzigingen en klachten om in een positieve klantervaring: Het klantenportaal van de HUP WebAbo-administratie dient als compleet platform voor directe communicatie met uw eindklanten.

Uiteraard zorgt het responsieve ontwerp van het portaal voor de optimale aanwezigheid op mobiele apparaten die uw abonneeklanten verwachten. De login van het HUP-portaal via HASSO (HUP Authentification and Single-Sign-On) geeft toegang tot de volledige gepersonaliseerde ruimte. Dit omvat het printabonnement, e-paper, betaalde content, webadvertenties en andere aanbiedingen van uw bedrijf. Voor nieuwe registraties heeft ons ontwikkelingsteam handige login assistenten geïntegreerd die zelf gekozen login namen en wachtwoorden ondersteunen. Hierdoor is het niet langer nodig om inloggegevens naar bestaande klanten te sturen. U bespaart tijd en scoort punten met uw klanten.

De eenvoudige integratie van het webportaal in de CRM-strategie van uw uitgeverij, mogelijk gemaakt door de heterogene systeemomgeving, vergemakkelijkt het netwerken van gegevens, resultaten en analyses, zelfs binnen uw bedrijf.

Phone:
+49 531-28181-0

E-Mail:
info@hup.de

Am Alten Bahnhof 4B,
D-38122 Braunschweig

Contact opnemen